تشدید نظارت بر انبارهای نگهداری مواد و فراورده های غذایی و آشامیدنی استان
مدیر اداره نظارت بر موادغذایی،آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو گیلان از تشدید نظارت بر 55 انبار نگهداری مواد و فراورده های غذایی و آشامیدنی در استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ مهندس علیرضا نجفی- مدیر اداره نظارت بر موادغذایی،آشامیدنی و بهداشتی در این خصوص اظهار داشت: در راستای سامان دهی و نظارت بر انبارهای فراورده های غذایی و آشامیدنی و لزوم پایش و نظارت مستمر شرایط بهداشتی کلیه انبارهای نگهداری فراورده های غذایی و آشامیدنی،بازرسی های کارشناسان معاونت غذا و دارو از انبارها و ناوگان های توزیع محصولات غذایی و آشامیدنی به صورت ویژه ادامه دارد.
مهندس نجفی در ادامه افزود: بررسی چک لیست ارزیابی شرایط فنی و بهداشتی انبارهای نگهداری فراورده های غذایی و آشامیدنی در سامانه audit انجام می شود.
مهندس نجفی در پایان گفت: در حال حاضر تعداد 55 انبار نگهداری و شرکت پخش خوراکی و آشامیدنی در حوزه نظارتی تحت پوشش دانشگاه شناسایی و مورد ارزیابی قرار گرفته اند.
نظر دهید