• 1402/01/06 - 06:54
  • تعداد بازدید خبر : 114
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

تشدید نظارت بر واحدهای تولیدکننده سبزیجات خام و فراوری شده در ماه مبارک رمضان

مدیر اداره نظارت بر فراورده های غذایی،آشامیدنی و بهداشتی از اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی از واحدهای تولیدکننده سبزیجات خام و فراوری شده در ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مهندس علیرضا نجفی- مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو در این خصوص اظهار نمود: در راستای حفظ سلامت مصرف کنندگان، ارتقاء کیفیت و ایمنی محصولات تولیدی در ایام مبارک رمضان بازرسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی استان از واحدهای تولید کننده سبزیجات خام و فراوری شده بازدید نمودند.

مهندس نجفی در ادامه افزود: طی این بازدید کارشناسان با حضور در واحدهای تولیدکننده از بخش های مختلف تولید از قبیل تجهیزات تولید ، بسته بندی، مواد اولیه و مواد ضدعفونی کننده بازدید بعمل آوردند.

وی در ادامه تصریح نمود:کلیه سبزیجات خام و فراوری شده بایستی دارای پروانه بهداشتی ساخت معتبر از سازمان غذا و دارو باشند و در شرایط مناسب نگهداری شوند تولید تمامی محصولات در واحدهای تولیدکننده تحت نظارت و کنترل بهداشتی بوده و مواد اولیه طی چندین مرحله شست و شو و ضدعفونی شده و در نهایت با انجام آزمون های میکروبی مستمر از طریق خود واحد تولیدکننده و معاونت غذا و دارو، سلامت و ایمنی محصولات تولیدی کنترل می گردد.

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 102192
کلمات کلیدی
شیوا نوشاد کامران
خبرنگار

شیوا نوشاد کامران

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1402/01/06 06:54