تشدید نظارت بر واحدهای تولیدکننده سبزیجات خام و فراوری شده در ماه مبارک رمضان
مدیر اداره نظارت بر فراورده های غذایی،آشامیدنی و بهداشتی از اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی از واحدهای تولیدکننده سبزیجات خام و فراوری شده در ماه مبارک رمضان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مهندس علیرضا نجفی- مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو در این خصوص اظهار نمود: در راستای حفظ سلامت مصرف کنندگان، ارتقاء کیفیت و ایمنی محصولات تولیدی در ایام مبارک رمضان بازرسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی استان از واحدهای تولید کننده سبزیجات خام و فراوری شده بازدید نمودند.
مهندس نجفی در ادامه افزود: طی این بازدید کارشناسان با حضور در واحدهای تولیدکننده از بخش های مختلف تولید از قبیل تجهیزات تولید ، بسته بندی، مواد اولیه و مواد ضدعفونی کننده بازدید بعمل آوردند.
وی در ادامه تصریح نمود:کلیه سبزیجات خام و فراوری شده بایستی دارای پروانه بهداشتی ساخت معتبر از سازمان غذا و دارو باشند و در شرایط مناسب نگهداری شوند تولید تمامی محصولات در واحدهای تولیدکننده تحت نظارت و کنترل بهداشتی بوده و مواد اولیه طی چندین مرحله شست و شو و ضدعفونی شده و در نهایت با انجام آزمون های میکروبی مستمر از طریق خود واحد تولیدکننده و معاونت غذا و دارو، سلامت و ایمنی محصولات تولیدی کنترل می گردد.
نظر دهید