تشدید نظارت بر واحدهای تولیدی صنایع لبنی در استان
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مهندس علیرضا نجفی- مدیر اداره نظارت بر فراورده های غذایی،آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو گیلان از تشدید نظارت بر کارخانجات لبنی در ایام تابستان خبر داد و بیان نمود : با عنایت به اهمیت کنترل و نظارت مستمر بر تولید و عرضه محصولات غذایی فسادپذیر بویژه فرآورده های لبنی، تشدید نظارت و انجام بازرسی و نمونه برداری مستمر برای کنترل کیفیت محصولات نهایی و مواد اولیه مورد استفاده در فرآیند تولید انواع فرآورده های لبنی در واحد های تولیدی تحت نظارت این معاونت، در تمام طول سال بویژه فصول گرم سال انجام می پذیرد.
مهندس نجفی ادامه داد: به همت کارشناسان نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو از ابتدای سال ۱۴02 تاکنون طی برنامه های تشدید نظارت از کلیه واحد های تولیدی لبنی در سطح استان گیلان درمجموع تعداد 33 مورد نمونه برداری انجام پذیرفته است.
وی در پایان افزود: در فرایند بازدید از واحدهای تولیدی در خصوص رعایت پروتکل های بهداشتی و دقت در جلوگیری از به وجود آمدن عدم انطباق های ناخواسته، به مسئولان فنی واحدهای تولیدی تذکرات لازم داده می شود.
نظر دهید