تشدید نظارت بر واحدهای تولید کننده آرد در استان گیلان در آستانه نوروز1402
مهندس علیرضا نجفی- مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو گیلان از تشدید نظارت بر واحدهای تولید کننده آرد درآستانه نوروز1402 خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در آستانه نوروز 1402 ،مهندس علیرضا نجفی با بیان اینکه طبق دستورالعمل سازمان غذا و دارو،غنی سازی آرد گندم نانوایی ها به ریزمغذی هایی مانند آهن و اسیدفولیک خوراکی انجام می شود،اظهارنمود: کارشناسان نظارت بر موادغذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان در راستای برنامه عملیاتی غنی سازی آرد، طی بازدیدهای مستمر از واحدهای تولیدکننده آرد نانوایی در سطح استان، افزودن آهن از طریق پرمیکس آهن و اسیدفولیک به ویژه مقدار آن را مورد کنترل و آزمایش قرار می دهند و در صورت مشاهده عدم انطباق با متخلفین اقدامات قانونی لازم انجام می گیرد.
مهندس نجفی در پایان افزود: در این بازدید ها کیفیت عواملی مانند گندم، تجهیزات واحد صنعتی ، کیفیت بوجاری و تجهیزات مرتبط با کیفیت آرد ، تجهیزات آزمایشگاه، نظافت و رعایت موازین بهداشتی مورد بررسی قرار می گیرد.
لازم به ذکر است؛در حال حاضر استان گیلان دارای هفت واحد فعال تولیدکننده آرد می باشد.
نظر دهید