• 1402/06/18 - 10:57
  • تعداد بازدید خبر : 71

توزیع و عرضه نوار تست قند خون صرفا از طریق داروخانه ها مجاز است

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان از توزیع و عرضه نوار تست قندخون از طریق داروخانه ها خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ؛ دکتر نسیبه یوسفیان-معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این خصوص گفت: جهت جلوگیری از ایجاد اختلال در توزیع و سهولت دسترسی عموم مردم و به منظور اجرای کامل طرح کنترل اصالت ، توزیع و عرضه نوار تست قندخون با همکاری شرکت های پخش تجهیزات و ملزومات پزشکی صرفا از طریق داروخانه ها مجاز می باشد.

دکتر یوسفیان در ادامه افزود:هرگونه عرضه نوارتست قندخون خارج از روال تعریف شده به عنوان تخلف محسوب می شود و قابلیت پیگرد قانونی دارد.

وی گفت: اجرای کامل طرح اصالت سنجی در داروخانه ها برای کالای نوار تست قند خون الزامی می باشد.

دکتر یوسفیان در پایان تصریح نمود: کلیه تامین کنندگان نوار تست قندخون موظف به ثبت اطلاعات فروش خود در سامانه انبار مجازی بوده و کلیه شرکت های تامین کنندگان دستگاه و نوار تست قندخون موظف به درج قیمت مصوب بر روی کالاها می باشند.

• گروه خبری : اخبار اختصاصی
شیوا نوشاد کامران