توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی :
جلسه آموزشی اصول تغذیه صحیح و امنیت غذایی برگزار شد
دوره آموزشی "اصول تغذیه صحیح و امنیت غذایی " برای کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه و شبکه های بهداشت و درمان استان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ دوره آموزشی "اصول تغذیه صحیح و امنیت غذایی " برای کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
در این دوره آموزشی که با حضور کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های استان برگزار شد، در خصوص اهمیت غذا در جامعه، نقش غذای سالم در زندگی انسان، منابع دریافت انواع مواد مغذی و اهمیت دریافت آنها و الگوی صحیح تغذیه با مصرف چهار گروه مواد غذایی ، بیماری های ناشی از سوء تغذیه ، عادات نادرست غذایی در جامعه ، مصرف انواع پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها و امنیت غذایی و عوامل موثر بر آن مطالبی ارائه گردید.