• 1404/01/31 - 14:30
  • تعداد بازدید خبر : 29
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه؛

حدود ۲۴۶ هزارتن آرد گندم در استان با آهن و اسید فولیک در سال ۱۴۰۳ غنی شد

مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه از غنی سازی حدود ۲۴۶ هزار تن آرد گندم تولیدی کارخانجات استان با آهن و اسید فولیک در سال گذشته خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مهندس علیرضا نجفی مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه گفت: حدود ۲۴۶ هزار تن آرد گندم تولیدی کارخانجات استان با آهن و اسید فولیک غنی شده است.

مهندس نجفی در خصوص ارتقای سلامت مردم و مصرف کنندگان نان بیان کرد که با توجه به سیاست های جدید سازمان غذا و دارو در زمینه استفاده از آرد کامل، طی سال گذشته چهار پروانه بهداشتی ساخت تولید آرد کامل توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه صادر گردید و در صورت فراهم شدن بسترهای لازم و افزایش تقاضای مصرف، معاونت غذا و دارو  آمادگی صدور مجوزهای بهداشتی آرد کامل مطابق ضوابط تعیین شده از سوی سازمان غذا دارو را دارد.

گفتنی است آرد کامل آردی است که از تمامی اجزای دانه پس از پوست گیری اولیه تهیه می شود وحاویسطوح بالاتری از ویتامین ها، مواد معدنی،فیبرها( مثل انواع ساکاریدهای غیر نشاسته ایی)،آنتی اکسیدان ها ،کارتنوئیدها، فلاوونوئیدها بوده و نان های تولیده شده از این آرد را نان کامل می نامند. نان کامل به دلیل داشتن سبوس و فیبر زیاد در کنترل میزان چربی خون،قند خون و پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی، چاقی، دیابت و سرطان دستگاه گوارشی بسیار موثر می باشد.همچنین به فرآیند دفع کمک کرده ودر جلوگیری از یبوست و سایر بیماری های روده بزرگ تاثیر زیادی دارد.

 

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 138143
کلمات کلیدی
سیده زینب صمدی
خبرنگار

سیده زینب صمدی

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/01/31 14:30