• 1402/05/25 - 09:54
  • تعداد بازدید خبر : 58
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

دانش‌بنیان‌ها کلید خودکفایی در حوزه غذا و دارو

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت:این معاونت با ارایه نظریه‌ های ارشادی همواره در تلاش برای حمایت از تولید به ویژه محصولات دانش بنیان و تسهیل صدور مجوزهای مورد نیاز برای آنان می باشد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ دکتر نسیبه یوسفیان- معاون غذا و دارو دانشگاه با اشاره به نامگذاری سال «تولید ؛ دانش بنیان ، اشتغال آفرینی» از سوی رهبر معظم انقلاب اظهار نمود: باید با همت جهادی رشد شرکت های دانش بنیان و خلاق در حوزه غذا و دارو را سرعت بخشید.

 معاون غذا و داروی دانشگاه در ادامه یادآور شد: در راستای حمایت از شرکت های دانش بنیان برای پنج محصول دانش بنیان پروانه ساخت بهداشتی در این معاونت صادر شده است که یک پروانه در حوزه آرایشی بهداشتی و چهار پروانه در حوزه غذا بوده است.

دکتر یوسفیان در پایان افزود: شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه، سرعت بخشی و اجرایی شدن طرح‌های پژوهشی نقش سازنده‌ای دارند.شرکت‌های دانش‌بنیان به‌ عنوان بال اقتصادی کشور شناخته می‌شوند که با ارائه فرصت به این شرکت‌ها، می‌توان علاوه بر خودکفایی، چرخ‌های اقتصاد را نیز به حرکت در آورد.

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 109935
کلمات کلیدی
شیوا نوشاد کامران
خبرنگار

شیوا نوشاد کامران

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1402/05/25 09:54