در راستای اجرای طرح تولید آرد و نان کامل:
دومین جلسه کارگروه تولید آرد و نان کامل استان در سال 1403 برگزار شد
دومین جلسه کارگروه تولید آرد و نان کامل استان در سال 1403 با همکاری اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ دومین جلسه کارگروه تولید آرد و نان کامل استان در سال 1403 با همکاری اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
دومین جلسه تولید آرد و نان کامل استان گیلان که با حضور نمایندگان سازمان جهادکشاورزی استان، انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان استان، اداره کل استاندارد استان، اداره کل غله استان، انجمن صنفی کارخانجات آرد استان، تعزیرات حکومتی ، معاونت غذا و دارو دانشگاه، صنف اتحادیه نانوایان ، معاونت بهداشتی دانشگاه و دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان در راستای اجرای طرح تولید آرد و نان کامل در استان تشکیل گردید.
در این جلسه چالش ها و موانع اجرای طرح بررسی و مقرر گردید پیشنهادات در خصوص قیمت نهایی آرد و نان کامل ارایه شود و اطلاع رسانی مناسبی با هدف افزایش مصرف نان کامل و ارتقای سطح سلامت جامعه با آموزش های همگانی از طریق صدا و سیما و آموزش مدارس و... صورت گیرد.
گفتنی است این کارگروه با توجه به شیوه نامه امنیت غذایی کشور به منظور تولید، مصرف و ترویج آرد و نان کامل در کشور تشکیل شده است و معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان یکی از پیشتازان این اجرای این طرح بوده و اقدامات موثری در استان انجام داده و با صدور پروانه بهداشتی ساخت تولید آرد کامل اجازه عرضه و تولید نان کامل را صادر نموده است.