در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان:
زمان و نحوه درجه بندی کارخانجات آرد استان در سال 1403 تعیین گردید
اولین جلسه برنامه ریزی نحوه درجه بندی کارخانجات تولیدی آرد استان در سال 1403 با حضور مدیر و کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی و نمایندگان اداره غله و خدمات بازرگانی استان برگزار شد..
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ اولین جلسه برنامه ریزی نحوه درجه بندی کارخانجات تولیدی آرد استان در سال 1403 با حضور مدیر و کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی و نمایندگان اداره غله و خدمات بازرگانی استان در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه شاخص های ارزیابی کمی و کیفی انواع آرد های بربری ، تافتون و لواش و سنگک و زمان بازدید از کارخانجات تولیدی آرد تعیین گردید و نحوه عملکرد آن ها بررسی شد.
گفتنی است درجه بندی کارخانجات تولید کننده آرد هر ساله با هدف ارتقاء کیفیت آرد، وضعیت بهداشتی و تجهیزاتی و میزان سهمیه گندم کارخانجات با همکاری معاونت غذا و دارو دانشگاه ، شرکت بازرگانی دولتی و اداره استاندارد استان انجام می شود.