• 1403/12/27 - 10:14
  • تعداد بازدید خبر : 19
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
مدیر آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو دانشگاه :

شش هزار نمونه غذایی و بهداشتی در سال 1403 ارزیابی شد

مدیر آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو دانشگاه بیان نمود که در سال 1403 تعداد 61952 انواع نمونه های مواد خوراکی و بهداشتی ارزیابی شده است.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛  مهندس فرید خلیلی مدیر آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو دانشگاه در خصوص عملکرد مناسب آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی بیان نمود که در سال 1403 تعداد 61952  انواع نمونه های مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی جهت انجام آزمون های فیزیکو شیمیایی و میکروبی پذیرش و ارزیابی شده است.

مهندس فرید خلیلی در ادامه با اعلام همکاری مستمر با اداره کل آزمایشگاه های سازمان غذا و دارو و سایر معاونت های غذا و دارو  سراسر کشور جهت تشخیص ژن های تراریخته از آزمون تراریخنه بر روی 91 نمونه انواع محصولات خبر داد.

 ایشان با تاکید بر رتبه خوب آزمایشگاه گیلان در سطح کشور، عنوان کرد که با تلاش و پیگیری های صورت گرفته از سوی معاونت غذا و دارو موفق به  نصب و راه اندازی یک دستگاه گازکروماتوگرافیHPLC  به منظور اندازه گیری نگهدارنده ها، شیرین کننده ها و مایکوتوکسین ها و... در مواد غذایی شده ایم .   

مدیر آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو دانشگاه در پایان گفت : آزمایشگاه گیلان در طرح های کشوری از جمله کاهش میزان قند ، نمک و چربی، پایش میزان ید در نمک های مصرفی خانوار ، غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک و پایش میزان اسید های چرب ترانس در روغن های مصرفی شرکت داشته و بر نحوه عملکرد آزمایشگاه های همکار ، مجاز و واحد های تولیدی نظارت دارد.

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 136877
کلمات کلیدی
سیده زینب صمدی
خبرنگار

سیده زینب صمدی

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1403/12/27 10:14