لیست اخبار صفحه :216
برگزاری دوره آموزشی روغن در معاونت غذا و دارو

برگزاری دوره آموزشی روغن در معاونت غذا و دارو

دوره آموزشی " روغن " در تاریخ های 28 و 29 آبان ماه در سالن اجتماعات معاونت غذا ودارو دانشگاه با شرکت کارشناسان مواد غذایی اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی ، شبکه های بهداشت و درمان استان و کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی برگزار گردید .

دیابت و تغذیه

دیابت و تغذیه

بیماری دیابت در اثر ناتوانی بدن در تولید انسولین یا کاهش یا عدم اثرانسولین در سوخت و ساز مواد قندی پدید می‏آید. امروزه، دیابت یکی از مهمترین مشکلات بهدشتی- درمانی و اجتماعی- اقتصادی جهان محسوب می شود به گونه‏ای که بیش از 150 میلیون نفر در دنیا مبتلا به این بیماری هستند.

برگزاری دوره آموزشی فرآورده های آردی در معاونت غذا و دارو

برگزاری دوره آموزشی فرآورده های آردی در معاونت غذا و دارو

دوره آموزشی " فرآورده های آردی " در تاریخ های 6 و 7 آبان ماه در سالن اجتماعات معاونت غذا ودارو دانشگاه با شرکت کارشناسان مواد غذایی اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی ، شبکه های بهداشت و درمان استان و کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی برگزار گردید .

آخرین بروز رسانی : 1404/07/20 13:55