برگزاری دوره آموزشی شیر و فرآورده های آن در معاونت غذا و دارو
دوره آموزشی " شیر و فرآورده های آن " در تاریخ های 6 و 7 آذر ماه در سالن اجتماعات شرکت شیر پاستوریزه پگاه گیلان با شرکت کارشناسان مواد غذایی اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی ، شبکه های بهداشت و درمان استان و کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی برگزار گردید .
دیدار معاون غذا و دارو دانشگاه از خانواده شهدا
به پاس قدردانی از خانواده شهدا دکتر سرودی معاون غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان به همراه مسئول حراست ، رئیس آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی و روابط عمومی معاونت روز چهارشنبه مورخ 13/9/1392 از خانواده شهید غلامی دیدار نمودند.
برگزاری دوره آموزشی روغن در معاونت غذا و دارو
دوره آموزشی " روغن " در تاریخ های 28 و 29 آبان ماه در سالن اجتماعات معاونت غذا ودارو دانشگاه با شرکت کارشناسان مواد غذایی اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی ، شبکه های بهداشت و درمان استان و کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی برگزار گردید .
برگزاری همایش پیاده روی به مناسبت هفته ملی دیابت
دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت هفته دیابت و بمنظور ارتقاء سلامتی، در روزدوشنبه مورخ 4 آذرماه، اقدام به برگزاری همایش پیادهروی نمود.
دیابت و تغذیه
بیماری دیابت در اثر ناتوانی بدن در تولید انسولین یا کاهش یا عدم اثرانسولین در سوخت و ساز مواد قندی پدید میآید. امروزه، دیابت یکی از مهمترین مشکلات بهدشتی- درمانی و اجتماعی- اقتصادی جهان محسوب می شود به گونهای که بیش از 150 میلیون نفر در دنیا مبتلا به این بیماری هستند.
قابل توجه مراکز ترک اعتیاد (لیست اصلاح شده )
سهمیه بندی آذرماه 92
برگزاری مراسم پرفیض زیارت عاشورا
برگزاری مراسم پرفیض زیارت عاشورا بمناسبت دهه اول ماه محرم در معاونت غذا ودارو
برگزاری دوره آموزشی فرآورده های آردی در معاونت غذا و دارو
دوره آموزشی " فرآورده های آردی " در تاریخ های 6 و 7 آبان ماه در سالن اجتماعات معاونت غذا ودارو دانشگاه با شرکت کارشناسان مواد غذایی اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی ، شبکه های بهداشت و درمان استان و کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی برگزار گردید .
سومین کنگره تخصصی استاندارد
برگزاری سومین کنگره تخصصی استانداردهای تجهیزات پزشکی و مواد حوزه کنترل عفونت و استریلیزاسیون
هفته پیشگیری از مسمومیت ها
اول تا هفتم آبان ماه هفته پیشگیری از مسمومیت ها

