لیست اخبار صفحه :217
برگزاری دوره آموزشی شیر و فرآورده های آن در معاونت غذا و دارو

برگزاری دوره آموزشی شیر و فرآورده های آن در معاونت غذا و دارو

دوره آموزشی " شیر و فرآورده های آن " در تاریخ های 6 و 7 آذر ماه در سالن اجتماعات شرکت شیر پاستوریزه پگاه گیلان با شرکت کارشناسان مواد غذایی اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی ، شبکه های بهداشت و درمان استان و کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی برگزار گردید .

دیدار معاون غذا و دارو دانشگاه از خانواده شهدا

دیدار معاون غذا و دارو دانشگاه از خانواده شهدا

به پاس قدردانی از خانواده شهدا دکتر سرودی معاون غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان به همراه مسئول حراست ، رئیس آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی و روابط عمومی معاونت روز چهارشنبه مورخ 13/9/1392 از خانواده شهید غلامی دیدار نمودند.

برگزاری دوره آموزشی روغن در معاونت غذا و دارو

برگزاری دوره آموزشی روغن در معاونت غذا و دارو

دوره آموزشی " روغن " در تاریخ های 28 و 29 آبان ماه در سالن اجتماعات معاونت غذا ودارو دانشگاه با شرکت کارشناسان مواد غذایی اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی ، شبکه های بهداشت و درمان استان و کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی برگزار گردید .

دیابت و تغذیه

دیابت و تغذیه

بیماری دیابت در اثر ناتوانی بدن در تولید انسولین یا کاهش یا عدم اثرانسولین در سوخت و ساز مواد قندی پدید می‏آید. امروزه، دیابت یکی از مهمترین مشکلات بهدشتی- درمانی و اجتماعی- اقتصادی جهان محسوب می شود به گونه‏ای که بیش از 150 میلیون نفر در دنیا مبتلا به این بیماری هستند.

برگزاری دوره آموزشی فرآورده های آردی در معاونت غذا و دارو

برگزاری دوره آموزشی فرآورده های آردی در معاونت غذا و دارو

دوره آموزشی " فرآورده های آردی " در تاریخ های 6 و 7 آبان ماه در سالن اجتماعات معاونت غذا ودارو دانشگاه با شرکت کارشناسان مواد غذایی اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی ، شبکه های بهداشت و درمان استان و کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی برگزار گردید .

آخرین بروز رسانی : 1404/08/27 19:49