• 1401/02/26 - 11:10
  • تعداد بازدید خبر : 142
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی ، آشامیدنی و بهداشتی عنوان نمود:

طرح تشدید نظارت بر واحدهای تولیدی آب معدنی و آشامیدنی در استان گیلان

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در راستای اجرای دستورالعمل سازمان غذا و دارو مبنی بر نظارت بر واحدهای تولیدی آب معدنی و آشامیدنی، کارشناسان اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی از واحدهای تولیدی آب معدنی و آشامیدنی بازدید نمودند.

مهندس علیرضا نجفی- مدیر اداره نظارت بر فراورده های غذایی، آشامیدنی و بهداشتی با اشاره به اینکه با شروع فصل گرما مصرف برخى نوشیدنى ها افزایش پیدا مى کند، گفتدر فصل تابستان به دلیل افزایش دما، خرید و مصرف آب های بسته بندی شده افزایش مى یابد .آب های بسته بندی شده ای که در جلو فروشگاه ها در برابر آفتاب قرار دارند مورد تایید سازمان غذا و دارو نیستند. محصولاتى که بر روى آن ها درج شده که باید در جاى خشک و خنک نگهدارى شوند نباید در معرض نور آفتاب و حرارت به خصوص در فصول گرم سال قرار گیرند.

وی در ادامه تصریح نمود: آب آشامیدنی آبی است که ویژگی های فیزیکی، شیمیایی ، بیولوژیکی و رادیواکتیو آن در حدی باشد که مصرف آن جهت آشامیدن عارضه سوئی در کوتاه مدت یا دراز مدت برای سلامت انسان ایجاد نکند. در حالی که آب معدنی آبی است که دارای املاح معدنی خاص و عناصر کمیاب می باشد و از منابع طبیعی مانند چشمه و نقاط حفاری شده از سفره های آب زیرزمینی به دست می آید و ترکیبات آن در فصول مختلف سال از ثبات نسبی برخوردار است.

شایان ذکر است؛ 19 واحد تولیدی آب بسته بندی شده ، شامل 14 واحد تولید آب معدنی و پنج  واحد تولید آب آشامیدنی در استان گیلان دارای پروانه بهداشتی ساخت از معاونت غذا و دارو گیلان می باشند.

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 87835
کلمات کلیدی
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1401/02/26 11:10