مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی به مناسبت روز جهانی غذا :
طرح تولید نان از آرد کامل در سطح استان در حال اجرا می باشد
مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه به مناسبت روز جهانی غذا در مصاحبه با صدا و سیمای استانی از اجرای طرح تولید نان از آرد کامل خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه به مناسبت روز جهانی غذا در مصاحبه با صدا و سیمای استانی از اجرای طرح تولید آرد و نان کامل خبر داد.
علیرضا نجفی با بیان اینکه : استفاده روزانه از نان های سبوس دار به دلیل داشتن فیبر برای سیستم گوارش و رفع بیماری های گوارشی مفید بوده و بسیاری از ریزمغذی های مورد نیاز بدن را فراهم می آورد. سبوس موجود در آرد و نان های کامل باعث کاهش قند خون شده و از ابتلا به بسیاری از بیماری های غیرواگیر از جمله دیابت و فشار خون و قلب و عروق جلوگیری می نماید.
. وی در ادامه افزود: اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان با صدور مجوزهای بهداشتی برای کارخانجات تولیدکننده آرد در استان ، امکان تولید و عرضه آرد کامل را فراهم آورده و افزایش مصرف نان های سبوس دار نیاز به فرهنگ سازی و همکاری تمامی ارگان های مرتبط دارد.
نظر دهید