در دومین جلسه تولید آرد و نان کامل استان:
طرح مصرف نان کامل در بیمارستان های استان تصویب شد
دومین جلسه کارگروه تولید آرد و نان کامل استان در سال 1404 با همکاری اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ دومین جلسه کارگروه تولید آرد و نان کامل استان در سال 1404 با همکاری اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
دومین جلسه تولید آرد و نان کامل استان گیلان که با حضور نمایندگان سازمان جهادکشاورزی استان، اداره کل استاندارد استان، اداره کل غله استان، انجمن صنفی کارخانجات آرد استان، تعزیرات حکومتی ، معاونت غذا و دارو دانشگاه، صنف اتحادیه نانوایان ، معاونت بهداشتی دانشگاه و دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان در راستای اجرای طرح تولید آرد و نان کامل در استان تشکیل گردید.
در این جلسه در خصوص اعلام واحدهای متقاضی تولید نان کامل در شهرستان ها از طریق فرمانداری ها، رواج و حمایت از مصرف نان کامل از طریق دانشگاه علوم پزشکی و اعلام به آشپزخانه ها و سلف های غذا خوری های دانشکده ها و بیمارستانها در خصوص استفاده از نان کامل، ارائه پیشنهادات جهت بازنگری شیوه نامه نان کامل و پیشنهاد نحوه اجرای بسته های حمایتی برای کارخانجات تولید آرد و نان کامل صحبت شد.
گفتنی است این کارگروه با توجه به شیوه نامه امنیت غذایی کشور به منظور تولید، مصرف و ترویج آرد و نان کامل در کشور تشکیل شده است و معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان یکی از پیشتازان این اجرای این طرح بوده و اقدامات موثری در استان انجام داده و با صدور پروانه بهداشتی ساخت تولید آرد کامل اجازه عرضه و تولید نان کامل را صادر نموده است.
نظر دهید