• 1404/03/05 - 10:28
  • تعداد بازدید خبر : 42
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
در دومین جلسه تولید آرد و نان کامل استان:

طرح مصرف نان کامل در بیمارستان های استان تصویب شد

دومین جلسه  کارگروه تولید آرد و نان کامل استان در سال 1404 با همکاری اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ دومین جلسه  کارگروه تولید آرد و نان کامل استان در سال 1404 با همکاری اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.

دومین جلسه  تولید آرد و نان کامل استان گیلان که با حضور نمایندگان سازمان جهادکشاورزی استان،  اداره کل استاندارد استان، اداره کل غله استان، انجمن صنفی کارخانجات آرد استان، تعزیرات حکومتی ، معاونت غذا و دارو دانشگاه، صنف اتحادیه نانوایان ، معاونت بهداشتی دانشگاه و دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان  در راستای اجرای طرح تولید آرد و نان کامل در استان تشکیل گردید.

در این جلسه در خصوص اعلام واحدهای متقاضی تولید نان کامل در شهرستان ها از طریق فرمانداری ها، رواج و حمایت از مصرف نان کامل از طریق دانشگاه علوم پزشکی و اعلام به آشپزخانه ها و سلف های غذا خوری های دانشکده ها و بیمارستانها در خصوص استفاده از نان کامل، ارائه پیشنهادات جهت بازنگری شیوه نامه نان کامل و  پیشنهاد نحوه اجرای بسته های حمایتی برای کارخانجات تولید آرد و ‌نان کامل صحبت شد.

گفتنی است این کارگروه با توجه به شیوه نامه امنیت غذایی کشور به منظور تولید، مصرف و ترویج آرد و نان کامل در کشور تشکیل شده است و معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان یکی از پیشتازان این اجرای این طرح  بوده و اقدامات موثری در استان انجام داده و با صدور پروانه بهداشتی ساخت تولید آرد کامل اجازه عرضه و تولید نان کامل را صادر نموده است.

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 140140
کلمات کلیدی
سیده زینب صمدی
خبرنگار

سیده زینب صمدی

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/03/05 10:28