توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی :
معدوم نمودن ادویه آلوده در شهر رشت
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛کارشناسان نظارت بر مواد غذایی در پی تشخیص آلودگی میکروبی زردچوبه تولیدی یکی از کارخانجات استان و با توجه به عدم امکان مصرف و عرضه آن به بازار، در محل حاضر و اقدام به امحاء آن نمودند.
گفتنی است کارشناسان نظارتی اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه به طور مستمر از کارخانجات بازدید و از تولیدات آن ها نمونه برداری نموده و جهت تعیین سلامت محصول به آزمایشگاه کنترل کیفی ارسال می نمایند و در صورت بروز هرگونه عدم انطباق و آلودگی اقدامات قانونی را براساس ضوابط و قوانین جاری بعمل می آورند.