• 1401/11/23 - 14:24
  • تعداد بازدید خبر : 130
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

نظارت کامل معاونت غذا و دارو بر فراورده های لبنی از تولید تا عرضه

مدیر اداره نظارت بر موادغذایی،آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو از نظارت کامل بر فراورده های لبنی  از تولید تا عرضه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛مهندس علیرضا نجفی- مدیر اداره نظارت بر موادغذایی،آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو در این خصوص اظهار داشت: کنترل ورود مواد اولیه مورد استفاده در صنعت و نظارت در طول فرایند تولید و سطح عرضه توسط کارشناسان اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی به صورت ادواری و مستمر انجام می گیرد.

وی در ادامه افزود: در راستای ارتقاء سطح ایمنی ، کیفیت محصولات غذایی و اهمیت کنترل و نظارت مستمر بر تولید و عرضه محصولات غذایی فسادپذیر به ویژه فراورده های لبنی از ابتدای سال 1401 تاکنون طبق برنامه های تشدید نظارت از تمام واحدهای تولیدی لبنی در سطح استان تعداد 54 مورد بازرسی به انجام رسیده است.

وی در پایان افزود: در این بازرسی ها عملکرد بخش کنترل کیفی شرکت های لبنی،لزوم رعایت استانداردهای مربوطه،نحوه انجام آزمایشات و ثبت سوابق نتایج برای مواد اولیه و محصولات تولیدی مورد کنترل و بررسی قرار می گیرد.

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 100151
کلمات کلیدی
شیوا نوشاد کامران
خبرنگار

شیوا نوشاد کامران

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1401/11/23 14:24