• 1402/06/04 - 05:54
  • تعداد بازدید خبر : 110

پیام تبریک معاون غذا و دارو دانشگاه به مناسبت فرارسیدن هفته دولت و روز کارمند

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛دکتر نسیبه یوسفیان- معاون غذا و دارو دانشگاه در پیامی فرارسیدن هفته دولت و روز کارمند را به تمامی پرسنل دانشگاه علوم پزشکی گیلان تبریک گفت. متن پیام بدین شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

روز کارمند، تجلیل از انسان های شایسته ای است که هدفشان خدمت به مردم و کسب رضای پروردگار است. آنان که همه همت و تلاششان، گشایش گره های زندگی انسان ها، رفع مشکلات، ایجاد آرامش در جامعه زمینه‌سازی در جهت رشد و تعالی سازمان  است.

ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان بزرگوار رجایی و باهنر اسطوره های تلاش و خدمت خالصانه و اسوه کارگزاران صدیق در نظام مقدس اسلام و بزرگداشت هفته دولت ، فرا رسیدن چهارم شهریورماه "روز کارمند" که فرصتی برای ادای احترام به همکاران عزیز و سپاس از تلاش های آنان در عرصه خدمت رسانی حوزه ی سلامت است ، به محضر همه  همکاران در نظام سلامت استان تبریک و تهنیت عرض نموده ، سربلندی و توفیق همگان را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

دکتر نسیبه یوسفیان

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان