/تشدید نظارت بر واحدهای تولیدی صنایع لبنی در استان گیلان
مدیر اداره نظارت بر موادغذایی،آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان از تشدید نظارت بر واحدهای تولیدی صنایع لبنی در استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ مهندس علیرضا نجفی- مدیر اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه با اشاره به تشدید نظارت بر واحدهای لبنی استان، اظهار داشت:در راستای ارتقاء سطح ایمنی و کیفیت محصولات غذایی و همچنین اهمیت کنترل و نظارت مستمر بر تولید و عرضه محصولات غذایی فسادپذیر بویژه فرآورده های لبنی، تشدید نظارت ، انجام بازرسی و نمونه برداری مستمر برای کنترل کیفیت محصولات نهایی و مواد اولیه مورد استفاده در فرآیند تولید انواع فرآورده های لبنی در واحد های تولیدی تحت نظارت این معاونت، انجام می گیرد.
وی در ادامه با اشاره به تعداد بازدیدهای صورت گرفته از سوی کارشناسان نظارت بر موادغذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه و شبکه های بهداشت و درمان استان گیلان در طی سال جاری، گفت: از ابتدای سال 1401 تاکنون طی برنامه های تشدید نظارت،از تمام واحدهای تولیدی لبنی در سطح استان گیلان تعداد 35 مورد بازدید و 56 مورد نمونه برداری به انجام رسیده است.
مهندس نجفی در پایان یادآور شد؛ در فرایند بازدید از واحدهای تولیدی در خصوص رعایت پروتکل های بهداشتی و دقت در جلوگیری از به وجود آمدن عدم انطباق های ناخواسته، به مسئولان فنی واحدهای تولیدی تذکرات لازم داده می شود.
نظر دهید