//برگزاری کمیته فنی و قانونی مواد غذایی و آشامیدنی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان
کمیته فنی و قانونی مواد غذایی، آشامیدنی، ظروف و بسته بندی با بررسی 102 فقره پرونده در معاونت غذا و دارو دانشگاه گیلان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، کمیته فنی وقانونی بررسی وصدور پروانه های بهداشتی ساخت و بهره برداری مواد غذایی، آشامیدنی، ظروف و بسته بندی با حضور دکتر نسیبه یوسفیان -سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه ، مهندس نجفی -مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی ، مهندس خلیلی مدیرآزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی ، دکتر شریف زاده و دکتر پورفرزاد از اعضای هیئت علمی دانشگاه گیلان و خانم مهندس عبدالهی کارشناس تخصصی مواد غذایی و آشامیدنی تشکیل شد.
گفتنی است در خرداد ماه 1401 طی برگزاری سه کمیته ،تعداد 8 فقره پروانه بهره برداری (ثبت منبع)، یک فقره پرونده TTAC، دو فقره پرونده ابطال پروانه ، 13 فقره پرونده تمدید و اصلاح پروانه ساخت ، یک فقره پرونده شناسه نظارت کارگاهی، دو فقره پرونده تعهدات ، 45 فقره پرونده تمدید پروانه ساخت ، دو فقره پرونده تمدید پروانه ساخت قراردادی ، سه فقره پرونده تمدید شناسه نظارت کارگاهی ، 19 فقره پرونده صدور پروانه ساخت، 3 فقره پرونده صدور پروانه ساخت قراردادی ، یک فقره پرونده صدور شناسه نظارت کارگاهی و یک مورد پرونده عدم انطباق مطرح شد و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
نظر دهید