• 1402/08/09 - 12:07
  • تعداد بازدید خبر : 97
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

برگزاری نشست کمیته فنی و قانونی مواد غذایی - آشامیدنی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان

نشست کمیته ی فنی و قانونی مواد غذایی، آشامیدنی، ظروف و بسته بندی با بررسی 292 فقره پرونده، در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ نشست کمیته فنی وقانونی بررسی وصدور پروانه های بهداشتی ساخت و بهره برداری مواد غذایی، آشامیدنی، ظروف و بسته بندی با حضور مهندس نجفی -مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذاو دارو دانشگاه ، برگزار شد.

در این نشست؛ مهندس خلیلی-مدیرآزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو ، دکتر شریف زاده و دکتر پورفرزاد دو تن  از اعضای هیئت علمی دانشگاه گیلان ، حضور داشتند.

گفتنی است ؛ درمرداد، شهریور و مهر ماه سال 1402 ، طی برگزاری هشت کمیته ، تعداد 59 فقره پرونده صدور،173 هفت فقره پرونده تمدید و 60 فقره پرونده بهره برداری (ثبت منبع) مطرح شد و مورد بحث و بررسی قرار گرفت .

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 113575
کلمات کلیدی
شیوا نوشاد کامران
خبرنگار

شیوا نوشاد کامران

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1402/08/09 12:07