برگزاری نشست کمیته فنی و قانونی مواد غذایی - آشامیدنی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان
نشست کمیته ی فنی و قانونی مواد غذایی، آشامیدنی، ظروف و بسته بندی با بررسی 221 فقره پرونده، در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ نشست کمیته فنی وقانونی بررسی وصدور پروانه های بهداشتی ساخت و بهره برداری مواد غذایی، آشامیدنی، ظروف و بسته بندی با حضور مهندس نجفی -مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذاو دارو دانشگاه ، برگزار شد.
در این نشست؛ مهندس خلیلی-مدیرآزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو ، دکتر شریف زاده و دکتر پورفرزاد دو تن از اعضای هیئت علمی دانشگاه گیلان ، حضور داشتند.
گفتنی است ؛ در آبان،آذر و دی ماه سال 1402 ، طی برگزاری 10 کمیته ، تعداد 54 فقره پرونده صدور،125 فقره پرونده تمدید و 42 فقره صدور و تمدید پرونده بهره برداری (ثبت منبع) مطرح شد و مورد بحث و بررسی قرار گرفت .