برگزاری دوره آموزشی فرآورده های گوشتی در معاونت غذا و دارو
دوره آموزشی " فرآورده های گوشتی " در تاریخ های 17 و 18 آبان ماه در سالن اجتماعات معاونت غذا ودارو دانشگاه با شرکت کارشناسان مواد غذایی اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی ، شبکه های بهداشت و درمان استان و کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی برگزار گردید .
دوره آموزشی " فرآورده های گوشتی " در تاریخ های 17 و 18 آبان ماه در سالن اجتماعات معاونت غذا ودارو دانشگاه با شرکت کارشناسان مواد غذایی اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی ، شبکه های بهداشت و درمان استان و کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی برگزار گردید . در این دوره نحوه تولید و ضوابط فنی وبهداشتی مربوط به فرآورده های گوشتی به خصوص سوسیس و کالباس مورد بررسی قرار گرفت. شایان ذکر می باشد در این دوره مهندس عبداللهی و اقبالی از کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی این معاونت به عنوان مدرس مطالب جامعی را بیان نمودند.
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان
نظر دهید