• 1400/05/14 - 14:21
  • تعداد بازدید خبر : 44
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

برگزاری دوره آموزشی فرآورده های گوشتی در معاونت غذا و دارو

دوره آموزشی " فرآورده های گوشتی " در تاریخ های 17 و 18 آبان ماه در سالن اجتماعات معاونت غذا ودارو دانشگاه با شرکت کارشناسان مواد غذایی اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی ، شبکه های بهداشت و درمان استان و کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی برگزار گردید .

دوره آموزشی " فرآورده های گوشتی " در تاریخ های 17 و 18 آبان ماه در سالن اجتماعات معاونت غذا ودارو دانشگاه با شرکت کارشناسان مواد غذایی اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی ، شبکه های بهداشت و درمان استان و کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی  برگزار گردید . در این دوره  نحوه تولید و ضوابط فنی وبهداشتی مربوط به فرآورده های گوشتی به خصوص سوسیس و کالباس مورد بررسی قرار گرفت. شایان ذکر می باشد در این دوره مهندس عبداللهی و اقبالی از کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی این معاونت  به عنوان مدرس مطالب جامعی را بیان نمودند.    

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان 
  • گروه خبری : اخبار اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی
  • کد خبر : 4454
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1392/10/28 14:21