توقیف محصولات کیک و کلوچه در یک واحد تولیدی
توقیف محصولات کیک و کلوچه در یک واحد تولیدی توسط کارشناسان نظارت بر مواد غذایی.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گیلان: در ادامه بازدیدهای نظارتی کارشناسان نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو گیلان از واحدهای تولیدی مواد غذایی و سطح عرضه، در دوازدهمین روز تعطیلات نوروزی، یک کارگاه تولیدی کلوچه فاقد مجوزهای بهداشتی در شهرستان رودسر شناسایی و کلیه محصولات کیک و کلوچه آن به دلیل نداشتن مجوزهای قانونی و شرایط بهداشتی نامناسب توقیف و پرونده جهت بررسی به مراجع قضایی ارسال گردید.
نظر دهید