• 1398/01/13 - 13:22
  • تعداد بازدید خبر : 59
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

توقیف محصولات کیک و کلوچه در یک واحد تولیدی

توقیف محصولات کیک و کلوچه در یک واحد تولیدی توسط کارشناسان نظارت بر مواد غذایی.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گیلان: در ادامه بازدیدهای نظارتی کارشناسان نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو گیلان از واحدهای تولیدی مواد غذایی و سطح عرضه، در دوازدهمین روز تعطیلات نوروزی، یک کارگاه تولیدی کلوچه فاقد مجوزهای بهداشتی در شهرستان رودسر شناسایی و کلیه محصولات کیک و کلوچه آن به دلیل نداشتن مجوزهای قانونی و شرایط بهداشتی نامناسب توقیف و پرونده جهت بررسی به مراجع قضایی ارسال گردید.
  • گروه خبری : اخبار اداره نظارت بر دارو و مواد مخدر
  • کد خبر : 46190
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1398/01/13 13:22