دوره آموزشی "مدیریت تغییر کیفیت،سلامت، ایمنی و محیط زیست" برگزار شد
دوره آموزشی "مدیریت تغییرکیفیت،سلامت، ایمنی و محیط زیست" به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه برای مسئولین فنی کارخانجات تولیدی مواد غذایی و بهداشتی برگزار شد.
چالش ها و فرصت های بین سازمانی در حوزه فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل بررسی شد
چالش ها، زمینه های همکاری و تعامل بین سازمانی در حوزه فعالیت اداره نظارت بر فرآورده های طبیعی، سنتی در معاونت غذا و دارو گیلان بررسی شد.
به همت آزمایشگاه کنترل کیفی معاونت غذا و دارو صورت گرفت:
سامانه تبادل اطلاعات سلامت به کارشناسان بهداشت محیط آموزش داده شد
جلسه آموزشی سامانه تبادل اطلاعات سلامت (LIMS) در معاونت غذا و دارو دانشگاه گیلان برگزار شد.
یادداشت:
نقش امنیت غذایی در ارتقای سلامت کشور
معمولا ملتها دیدگاههای متفاوتی نسبت به مقولۀ امنیت ملی دارند و موضوعات را بسته به اهمیتشان دردستور کار سیاسی و امنیتی خود میگنجانند.
توسط اداره تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو برگزار شد:
کارگاه آموزشی " نرم افزار مدیریت تجهیزات پزشکی سرمایه ای"
کارگاه آموزشی " نرم افزار مدیریت تجهیزات پزشکی سرمایه ای" با تلاش اداره تجهیزات پزشکی دانشگاه گیلان برگزار گردید.
دوره آموزشی "آشنایی با صنعت روغن" برگزار شد
دوره آموزشی " آشنایی با صنعت روغن" در معاونت غذا و دارو دانشگاه گیلان برگزار شد.
در آستانه فرارسیدن عید غدیر خم در گیلان:
از کارمندان نمونه دانشگاه تقدیر شد
در آستانه فرارسیدن عید غدیرخم طی مراسمی با حضور مسئولین دانشگاه گیلان از کارمندان نمونه در حوزه های مختلف تقدیر شد.
جلسه آموزشی "آشنایی با آیین نامه ها، ضوابط و دستورالعمل ها" برگزار شد
جلسه آموزشی با عنوان " آشنایی با آیین نامه ها٫ ضوابط و دستورالعمل ها " ویژه کارکنان اداره نظارت بر دارو و مواد مخدر برگزار گردید.
به همت شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنگرود انجام شد:
توقیف بیش از ۴۱ هزار پوشک بچه غیرمجاز در استان گیلان
کارشناسان واحد نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در گیلان محموله پوشک بچه با برچسب اصالت تقلبی، به ارزش بیش از ۳۲۵ میلیون تومان کشف و ضبط نمودند.
جلسه کارگروه مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور معاونت غذا و دارو
جلسه کارگروه مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور معاونت غذا و دارو با حضور دبیر و اعضای کارگروه در سالن اجتماعات معاونت برگزار شد.