در آستانه روز جهانی غذا برگزار شد:
اولین جلسه هماهنگی روز جهانی غذا در معاونت غذا و دارو گیلان
اولین جلسه هماهنگی روز جهانی غذا با حضور مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی؛ دبیر کمیته برگزاری مراسم روز جهانی غذا و سایر اعضا در گیلان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، اولین جلسه هماهنگی روز جهانی غذا با حضور مهندس محمد موقتی مقدم مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی؛ دبیر کمیته برگزاری مراسم روز جهانی غذا و سایر اعضا در معاونت غذا و دارو گیلان برگزار شد.
در این جلسه برنامه های پیشنهادی از سوی اعضا بررسی و پس از تصویب؛ نحوه اجرا، زمان برگزاری و مسئول آن ها مشخص گردید.
گفتنی است ۲۴ مهر ماه روز جهانی غذا نامگذاری شده است و هر ساله به مناسبت این روز برنامه های متفاوتی از سوی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار میشود.
انتهای پیام/
نظر دهید