فهرست مشاغل خانگی1403/.pdf
فهرست مشاغل خانگی1403.pdf
دستورالعمل مشاغل خانگی 1403.zip
|
شرایط تصدیق گواهی بهداشت برای کالاهای وارداتی.pdf
تعرفه خدمات کنسولی.zip
1403شیوه نامه ضوابط فنی صادرات پسته.zip
|
ضمانت کنترل های شیر و تخم مرغ- اتحادیه اروپا.zip
|
طعم دهنده خوراکی.zip
|
در خصوص صادرات پسته.zip
|
ضابطه بهداشتی پایانه های ضبط و فراوری پسته - ضابطه فنی و بهداشتی(پسته).zip |
بازنگری استاندارد مایونز و سس های سرد.zip |
دستورالعمل-شرکت های مجاز برون سپاری خدمات تخصصی.pdf
|
دستورالعمل صادرات و قراردادی صادرات.pdf
|
اعتبارسنجی گواهی سیستم مدیریت ایمنی موادغذایی.pdf |
درخواست تمدید IRC آنزیم های کارخانه Novozymes دانمارک .zip
|
فرایند ثبت بهداشتی-کشور ونزوئلا.zip
|
نمونه برداری کالاهای اساسی وارداتی(چای و برنج).zip
|
ممنوعیت استفاده - تیتانیوم دی اکساید.pdf
|
صادرات پسته.zip
|
به روز رسانی حداکثر میزان باقیمانده آفت کش ها_1.pdf
|
uploads//47602.pdf نامه + /47602تصویب نامه.zip در خصوص تعیین میزان سطح آلایندگی
|
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تولید ماده اولیه و ظروف نچسب با استفاده از PTFE جهت تهیه و پخت مواد خوردنی و آشامیدنی ظروف نچسب- بخشنامه.zip
|
ارسال ضابطه و روش آزمون اندازه گیری بلانکیت در انواع نانبلانکیت وبلانکیت- آزمون.zip
|
کیترینگ-.pdf
|
برچسب گذاری مطابق با پروانه ساخت صادره.pdf
|
حداقل-ضوابط-فنی-و-بهداشتی-انبارهای-نگهداری-فراروده-های-غذایی.pdf
|
صدور مجوز پخش.pdf
|
مایکوتوکسین در شیرخشک اطفال و غذای کودک.pdf
|
صادرات محصولات لینی به کشور ژاپن.zip
|
دستورالعمل فرایند ترخیص کالا.pdf
|
دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی صدور/ تمدید پروانه های ساخت کارخانه/ کارگاه دستورالعمل.pdf
|
زیست توده اسپیرولینا و فراورده های رنگی آن.pdf
|
صادرات/لبنی-ژاپن.pdf
|
فهرست مشاغل خانگی - جدید 1401.zip
|
بخشنامه ضابطه فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده و بسته بندی کننده رنگ های مجاز خوراکی.zip
|
مجوز استفاده از مواد اولیه فله.pdf
|
دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی رنگ های خوراکیattachments-fxnusvii_1.zip
|
مشاغل خانگی.pdf
|
دستورالعمل اجرایی رسیدگی به تخلفات و جرایم واحدهای تولیدی.pdf
|
(حداقل-ضوابط-فنی-و-بهداشتی-اب-های-بسته-بندی-شده-(-اشامیدنی-و-معدنی.pdf
|
ضوابط فنی و بهداشتی سیلو.pdf
|
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انبار های نگهداری فرآورده های غذایی و آشامیدنی.pdf
|
فراورده های کنجدی- بازنگری شده.pdf
|
راهنمای استعلام مسئولین فنی.pdf
|
ثبت نام شرکت.pdf
|
راهنمای ثبتنام کارخانه و کارتابل صاحب کارخانه.pdf
|
گروه . دسته ا.xlsx
|
راهنمای ثبت درخواست پروانه منبع داخلی (تاسیس و بهره برداری) غذایی و آشامیدنی.pdf
|
ضوابط و الزامات برنامه های پیشنیازی (PRPs).pdf
|
ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده ساندویچ های سرد و آماده.pdf
|
ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های گوشتی.pdf
|
ضوابط فنی و بهداشتی سیلو.pdf
|
ضابطه فنی وبهداشتی قند و شکر.docx.pdf
|
ضابطه فنی و بهداشتی واحدهای تولید و بسته بندی خشکبار.pdf
|
ضابطه فنی و بهداشتی لبنی.pdf
|
ضابطه فنی و بهداشتی آب میوه.pdf
|
دستورالعمل اجرایی نحوه ارزیابی و ممیزی واحدهای تولیدی بر اساس.pdf
|
حبوبات و غلات.pdf
|
چک لیست ارزیابی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی.pdf
|
چک لیست ارزیابی برنامه های پیشنیازی.pdf
|
چک لیست ممیزی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی.pdf
|
تافی و آبنبات..pdf
|
اعلام ثبت گواهی اظهار مشاغل خانگی.pdf
|
علامت تجاری -1400
|
مشاغل خانگی -1400
|
- الزام به برچسب گذاری مواد غذایی تراریخته
|
- لیست مواد غذایی مورد بررسی برچسب گذاری و آزمون تراریختگی
|
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی برای تاسیس و بهره برداری کارخانه های تولید و بسته بندی فرآورده های غذایی
|
- حداقل فاصله واحدهای تولیدی با اماکن دامی و سایر واحدهای خدماتی و صنعتی
|
- دستورالعمل اجرایی حداقل ضوابط برچسب گذاری فرآورده های خوراکی و آشامیدنی
|
دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه های بهداشتی انبارهای نگهداری فرآورده های غذایی و آشامیدنی
|
- دستورالعمل اجرایی واحدهای کوچک تولید و بسته بندی (کارگاهی)
|
- دستورالعمل بهره برداری
|
- دستورالعمل ترسیم نقشه جهت دریافت پروانه بهره برداری
|
- قانون مواد خوردنی و آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی مصوب سال ۱۳۴۶ و اصلاحات سال ۱۳۵۳
|
- نشانگر
|
PRPS
|
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع آردغلات وحبوبات
|
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع غذاهای آماده مصرف و نیمه آماده
|
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده آب های بسته بندی
|
ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدی کارگاهی.pdf |
- دستورالعمل اجرایی نحوه ارزیابی و ممیزی بر اساس استانداردهای مدیریت ایمنی
|
- روغن
|
- نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه های بهداشتی انبارهای نگهداری مواد و فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی
|
- فرآورده های تخم مرغ
|
- شناسه نانوایی
|
دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه بهداشتی ساخت فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
|
- دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه بهداشتی تولید قراردادی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
|
- دستورالعمل اجرایی غذاهای فراسودمند و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی
|
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع سبزیهای تازه ، خشک و منجمد
|
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای بسته بندی مواد غذایی فرآیند شده
|
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده نمک طعام
|
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع روغن های گیاهی خوراکی و مارگارین
|
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع روغن های خام گیاهی
|
- آفت کش ها
|
- افزودنی مجاز
|
حلال 97
|
تاییدیه حلیت مواد و فرآورده های خوردنی و آشامیدنی داخل کشور
|
لزوم ثبت اطلاعات در سامانه صدور گواهی حلال
|
حداقل ضوابط بهره برداری کارخانجات بسته بندی آرایشی و بهداشتی
|
دستورالعمل اجرایی فرایند بررسی و صدور ، تمدید ولغو مجوزهای بهداشتی برای موجودات زنده تغییر ژنتیکی یافته و فراورده های غذایی مرتبط با آنها
|
دستورالعمل محصولات غذایی تراریخته
|
پیوستها
|
تعهدنامه عدم تراریختگی
|
دستورالعمل اجرایی نحوه رسیدگی به خطاها و تخلفات سامانه TTAC/uploads/29/2021/Sep/28/فرم رای کمیته fsms.pdf/uploads/29/2021/Sep/28/فایل نهایی کنسرو های گوشتی وF-D-060-1.pdf/uploads/29/2021/Sep/28/فرم مستندات واحد تولیدکننده فراورده غذایی.pdf
|