دستورالعمل مشاغل خانگی 1403.zip
ضابطه بهداشتی پایانه های ضبط و فراوری پسته - ضابطه فنی و بهداشتی(پسته).zip
بازنگری استاندارد مایونز و سس های سرد.zip
دستورالعمل-شرکت های مجاز برون سپاری خدمات تخصصی.pdf
دستورالعمل صادرات و قراردادی صادرات.pdf
اعتبارسنجی گواهی سیستم مدیریت ایمنی موادغذایی.pdf
درخواست تمدید IRC آنزیم های کارخانه Novozymes دانمارک .zip
فرایند ثبت بهداشتی-کشور ونزوئلا.zip
نمونه برداری کالاهای اساسی وارداتی(چای و برنج).zip
ممنوعیت استفاده - تیتانیوم دی اکساید.pdf
به روز رسانی حداکثر میزان باقیمانده آفت کش ها_1.pdf
uploads//47602.pdf نامه + /47602تصویب نامه.zip در خصوص تعیین میزان سطح آلایندگی
ارسال ضابطه و روش آزمون اندازه گیری بلانکیت در انواع نانبلانکیت وبلانکیت- آزمون.zip
برچسب گذاری مطابق با پروانه ساخت صادره.pdf
حداقل-ضوابط-فنی-و-بهداشتی-انبارهای-نگهداری-فراروده-های-غذایی.pdf
مایکوتوکسین در شیرخشک اطفال و غذای کودک.pdf
صادرات محصولات لینی به کشور ژاپن.zip
دستورالعمل فرایند ترخیص کالا.pdf
دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی صدور/ تمدید پروانه های ساخت کارخانه/ کارگاه دستورالعمل.pdf
زیست توده اسپیرولینا و فراورده های رنگی آن.pdf
فهرست مشاغل خانگی - جدید 1401.zip
بخشنامه ضابطه فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده و بسته بندی کننده رنگ های مجاز خوراکی.zip
مجوز استفاده از مواد اولیه فله.pdf
دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی رنگ های خوراکیattachments-fxnusvii_1.zip
دستورالعمل اجرایی رسیدگی به تخلفات و جرایم واحدهای تولیدی.pdf
(حداقل-ضوابط-فنی-و-بهداشتی-اب-های-بسته-بندی-شده-(-اشامیدنی-و-معدنی.pdf
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انبار های نگهداری فرآورده های غذایی و آشامیدنی.pdf
فراورده های کنجدی- بازنگری شده.pdf
راهنمای استعلام مسئولین فنی.pdf
راهنمای ثبتنام کارخانه و کارتابل صاحب کارخانه.pdf
راهنمای ثبت درخواست پروانه منبع داخلی (تاسیس و بهره برداری) غذایی و آشامیدنی.pdf
ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های گوشتی.pdf
ضابطه فنی وبهداشتی قند و شکر.docx.pdf
ضابطه فنی و بهداشتی واحدهای تولید و بسته بندی خشکبار.pdf
ضابطه فنی و بهداشتی آب میوه.pdf
دستورالعمل اجرایی نحوه ارزیابی و ممیزی واحدهای تولیدی بر اساس.pdf
چک لیست ارزیابی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی.pdf
چک لیست ارزیابی برنامه های پیشنیازی.pdf
چک لیست ممیزی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی.pdf
اعلام ثبت گواهی اظهار مشاغل خانگی.pdf
مشاغل خانگی -1400
- الزام به برچسب گذاری مواد غذایی تراریخته
- لیست مواد غذایی مورد بررسی برچسب گذاری و آزمون تراریختگی
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی برای تاسیس و بهره برداری کارخانه های تولید و بسته بندی فرآورده های غذایی
- حداقل فاصله واحدهای تولیدی با اماکن دامی و سایر واحدهای خدماتی و صنعتی
- دستورالعمل اجرایی حداقل ضوابط برچسب گذاری فرآورده های خوراکی و آشامیدنی
- دستورالعمل اجرایی واحدهای کوچک تولید و بسته بندی (کارگاهی)
- دستورالعمل ترسیم نقشه جهت دریافت پروانه بهره برداری
- قانون مواد خوردنی و آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی مصوب سال ۱۳۴۶ و اصلاحات سال ۱۳۵۳
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع آردغلات وحبوبات
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع غذاهای آماده مصرف و نیمه آماده
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده آب های بسته بندی
ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدی کارگاهی.pdf
- دستورالعمل اجرایی نحوه ارزیابی و ممیزی بر اساس استانداردهای مدیریت ایمنی
- دستورالعمل اجرایی غذاهای فراسودمند و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع سبزیهای تازه ، خشک و منجمد
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای بسته بندی مواد غذایی فرآیند شده
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده نمک طعام
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع روغن های گیاهی خوراکی و مارگارین
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع روغن های خام گیاهی
حلال 97
تاییدیه حلیت مواد و فرآورده های خوردنی و آشامیدنی داخل کشور
لزوم ثبت اطلاعات در سامانه صدور گواهی حلال
حداقل ضوابط بهره برداری کارخانجات بسته بندی آرایشی و بهداشتی
دستورالعمل اجرایی فرایند بررسی و صدور ، تمدید ولغو مجوزهای بهداشتی برای موجودات زنده تغییر ژنتیکی یافته و فراورده های غذایی مرتبط با آنها
دستورالعمل محصولات غذایی تراریخته
دستورالعمل اجرایی نحوه رسیدگی به خطاها و تخلفات سامانه TTAC/uploads/29/2021/Sep/28/فرم رای کمیته fsms.pdf/uploads/29/2021/Sep/28/فایل نهایی کنسرو های گوشتی وF-D-060-1.pdf/uploads/29/2021/Sep/28/فرم مستندات واحد تولیدکننده فراورده غذایی.pdf