در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان:
اولین جلسه هماهنگی فعالیت های ماه مبارک رمضان و ایام نوروز برگزار شد
اولین جلسه هماهنگی فعالیت های ماه مبارک رمضان و ایام نوروز در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، اولین جلسه هماهنگی فعالیت های ماه مبارک رمضان و ایام نوروز در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد. درا ین جلسه که با حضور دکتر فیروز سرودی معاون غذا و دارو دانشگاه و مدیران ادارات مختلف تشکیل شد؛ ضمن بررسی نمرات کسب شده در ارزیابی عملکرد سالانه سازمان غذا و دارو و بیان نقاط ضعف و قوت ادارات تخصصی، در خصوص فعالیت های معاونت غذا و دارو در ایام ماه مبارک رمضان و ایام نوروز سال 1404 از جمله اقدامات فرهنگی و اطلاع رسانی ، تشدید نظارت ها بر واحدهای تولیدی مواد غذایی و بهداشتی ، داروخانه ها، مراکز عرضه تجهیزات پزشکی و بیمارستان ها و .... بحث، تبادل نظر و برنامه ریزی شد.
گفتنی است معاونت غذا و دارو دانشگاه همواره در جهت ارتقا آگاهی و سلامت هموطنان و مصرف کنندگان فرآورده های سلامت محور به طرق مختلف اقدام به اطلاع رسانی می نماید.
نظر دهید