• 1404/03/04 - 11:52
  • تعداد بازدید خبر : 6
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان:

اولین جلسه کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو تشکیل شد

اولین جلسه کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو با حضور معاون غذا و دارو دانشگاه، مدیران ادارات نظارت بر امور دارویی و مخدر و فرآورده های طبیعی و مکمل، متخصصین فارماسیوتیکس و داروسازی بالینی و سایر اعضا در معاونت غذا و دارو تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، اولین جلسه کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو با حضور دکتر فیروز سرودی معاون غذا و دارو دانشگاه، مدیران ادارات نظارت بر امور دارویی و مخدر و فرآورده های طبیعی و مکمل، متخصص فارماسیوتیکس، متخصص داروسازی بالینی، نمایندگان معاون بهداشتی دانشگاه ، بیمه تامین اجتماعی و بیمه سلامت، کارشناسان امور دارویی و تحقیق و توسعه در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو تشکیل شد.

در این جلسه در خصوص کمبود، توزیع و مصرف داروی رمیکید و تجویز داروهای جایگزین توسط پزشکان متخصص بحث و تبادل نظر شد. با توجه به تجارب موجود داروهای جایگزین که به دلیل مصرف راحت تر، دسترسی آسان، هزینه پایین تر و عوارض دارویی کمتر نسبت به رمیکید مورد استقبال بیشتری قرار گرفته اند.

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 140082
کلمات کلیدی
سیده زینب صمدی
خبرنگار

سیده زینب صمدی

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/03/04 11:52