بازدید معاون غذا و دارو دانشگاه از واحد تولیدی لبنیات در رشت
دکتر نسیبه یوسفیان- معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان از واحد تولیدی لبنیات در رشت بازدید نمود.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ در راستای گرامیداشت هفته سلامت، دکتر نسیبه یوسفیان- معاون غذا و دارو دانشگاه به همراه مهندس علیرضا نجفی- مدیر اداره نظارت بر موادغذایی،آشامیدنی و بهداشتی از واحد تولیدی لبنیات در رشت بازدید نمودند.
دکتر یوسفیان در این بازدید ضمن اشاره به اهمیت سلامت محصولات غذایی از نزدیک در جریان امکانات،قابلیت ها و نحوه فعالیت آزمایشگاه کنترل کیفیت این واحد تولیدی قرار گرفت و از خط تولید این واحد بازدید بعمل آورد.
معاون غذا و دارو در حاشیه این بازدید گفت: با وجود حساسیت بالای معاونت غذا و دارو دانشگاه در خصوص سلامت افراد جامعه و رعایت کردن کلیه ضوابط و مقررات قانونی در تولید فراورده های غذایی بالاخص فراورده های لبنی،کارشناسان اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی در سراسر استان ضمن بازدیدهای مستمر و تشدید نظارت از واحدهای تولیدی فراورده های لبنی نسبت به نمونه برداری های ادواری محصولات لبنی اقدام و در صورت مشاهده هر گونه عدم انطباق برابر با مقررات برخورد قانونی لازم صورت می پذیرد.
گفتنی است ، در این بازدید ضمن بررسی خطوط تولید و محصولات کارخانه ، در خصوص مسائل و چالش های موجود در صنعت غذایی استان به ویژه صنایع لبنی بحث و تبادل نظر شد.
نظر دهید