• 1402/02/12 - 10:54
  • تعداد بازدید خبر : 115
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

بیماری های ناشی از موادغذایی و اهمیت آن ها

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ در راستای گرامیداشت هفته سلامت و ارتقاء سطح آگاهی جامعه در خصوص بیماری های ناشی از موادغذایی و اهمیت آن ها اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو در نظر دارد مطالب آموزشی مرتبط را در اختیارعموم قرار دهد.

لذا جهت مشاهده مطالب آموزشی بر روی لینک  زیر کلیک نمایید.

/بیماری های ناشی از مواد غذایی و اهمیت آنها.pdf

 

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 103668
کلمات کلیدی
شیوا نوشاد کامران
خبرنگار

شیوا نوشاد کامران

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1402/02/12 10:54