• 1402/02/30 - 13:17
  • تعداد بازدید خبر : 178
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

تشدید نظارت کارشناسان معاونت غذا و دارو از واحد تولیدی بستنی در رشت

کارشناسان اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو از واحد تولیدی بستنی در رشت بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛مهندس علیرضا نجفی-مدیر اداره نظارت بر موادغذایی ،آشامیدنی و بهداشتی از بازدید کارشناسان نظارتی این معاونت از واحد تولیدی بستنی در رشت خبر داد.

مهندس نجفی در ادامه ضمن اشاره به اهمیت سلامت محصولات غذایی بیان داشت: انجام بازرسی و نمونه برداری مستمر برای کنترل کیفیت محصولات نهایی و مواد اولیه مورد استفاده در فرآیند تولید انواع فرآورده های لبنی به ویژه بستنی توسط کارشناسان اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی انجام می گیرد.

مهندس نجفی در پایان افزود: در این بازدیدها لزوم رعایت استانداردهای مربوطه،نحوه انجام آزمایشات ، ثبت سوابق نتایج برای مواد اولیه و محصولات تولیدی مورد کنترل و بررسی قرار می گیرد.

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 104801
کلمات کلیدی
شیوا نوشاد کامران
خبرنگار

شیوا نوشاد کامران

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1402/02/30 13:17