تشدید نظارت کارشناسان معاونت غذا و دارو از واحد تولیدی بستنی در رشت
کارشناسان اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو از واحد تولیدی بستنی در رشت بازدید نمودند.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛مهندس علیرضا نجفی-مدیر اداره نظارت بر موادغذایی ،آشامیدنی و بهداشتی از بازدید کارشناسان نظارتی این معاونت از واحد تولیدی بستنی در رشت خبر داد.
مهندس نجفی در ادامه ضمن اشاره به اهمیت سلامت محصولات غذایی بیان داشت: انجام بازرسی و نمونه برداری مستمر برای کنترل کیفیت محصولات نهایی و مواد اولیه مورد استفاده در فرآیند تولید انواع فرآورده های لبنی به ویژه بستنی توسط کارشناسان اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی انجام می گیرد.
مهندس نجفی در پایان افزود: در این بازدیدها لزوم رعایت استانداردهای مربوطه،نحوه انجام آزمایشات ، ثبت سوابق نتایج برای مواد اولیه و محصولات تولیدی مورد کنترل و بررسی قرار می گیرد.
نظر دهید