• 1404/04/16 - 11:37
  • تعداد بازدید خبر : 43
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
در معاونت غذا و دارو دانشگاه انجام شد؛

جلسه آموزشی روش های انتقال مواد در صنعت غذا برگزار شد

دوره آموزشی " روش های انتقال مواد در صنعت غذا"  برای کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛  دوره آموزشی " روش های انتقال مواد در صنعت غذا"  برای کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.

در این دوره آموزشی که با حضور کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های استان  برگزار شد، در خصوص روش ها و تجهیزات مورد استفاده در صنعت غذا از جمله نوار نقاله ها و بالابرها  به منظور انتقال مواد با سیالیت های مختلف و کاربرد آن ها مطالبی ارائه گردید.

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 141815
کلمات کلیدی
سیده زینب صمدی
خبرنگار

سیده زینب صمدی

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/04/16 11:37