در معاونت غذا و دارو دانشگاه انجام شد؛
جلسه آموزشی روش های انتقال مواد در صنعت غذا برگزار شد
دوره آموزشی " روش های انتقال مواد در صنعت غذا" برای کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ دوره آموزشی " روش های انتقال مواد در صنعت غذا" برای کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
در این دوره آموزشی که با حضور کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های استان برگزار شد، در خصوص روش ها و تجهیزات مورد استفاده در صنعت غذا از جمله نوار نقاله ها و بالابرها به منظور انتقال مواد با سیالیت های مختلف و کاربرد آن ها مطالبی ارائه گردید.
نظر دهید