به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه:
سنجه کاهش عوامل خطرزا در محصولات غذایی استان عملیاتی می شود
جلسه هماهنگی به منظور عملیاتی شدن سنجه های کاهش عوال خطرزا برای سلامتی در محصولات غذایی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، جلسه هماهنگی به منظور عملیاتی شدن سنجه های کاهش عوال خطرزا برای سلامتی در محصولات غذایی در سالن اجتماعات معاونت برگزار شد.
در این جلسه که با حضور کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های استان تشکیل گردید، در زمینه برنامه ریزی و نحوه اجرای سنجه های کاهش شاخص های اسیدچرب ترانس، قند و نمک در فرآورده های غذایی تولید شده در استان توضیح داده شد.
در همین راستا پیشنهاد شد، در ابتدای امر میزان اسیدچرب ترانس، قند و نمک در تعدادی از محصولات غذایی استان ارزیابی شده و سپس با برنامه ریزی میزان آن ها کاهش یابد.
گفتنی است کاهش عوامل خطرزا برای سلامتی در محصولات غذایی از فعالیت هایی است که در برنامه راهبردی دانشگاه علوم پزشکی گیلان و برنامه عملیاتی سازمان غذا و دارو تعریف شده است.
انتهای پیام/
نظر دهید