همراه با کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی در بازدید واحدهای تولیدی
امروز با کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان در بازدید از واحد تولیدی مواد غذایی همراه شدیم.
ساختمان جدید معاونت غذا و دارو :
تجهیز و راه اندازی ساختمان جدید معاونت غذا و دارو
گزارش تصویری از تجهیز و راه اندازی ساختمان جدید معاونت غذا و دارو از تاریخ 95/10/06
در معاونت غذا و دارو دانشگاه:
تشکیل کمیته پژوهشی در معاونت غذا و دارو دانشگاه گیلان
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، طی حکمی از سوی دکتر جمشید محمدی معاون غذا و دارو، کمیته پژوهشی با هدف استفاده از ظرفیت ها و پتانسیل های موجود تشکیل و دکتر مریم رمضانی صیاد به عنوان دبیر کمیته پژوهشی معرفی گردید.
در ایام الله دهه فجر:
افتتاح بخش مسمومیت بیمارستان رازی به همت تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو گیلان
امروز دوشنبه هجدهم بهمن ماه 1395 مصادف با هفتمین روز از ایام مبارک فجر؛ بخش مسمومیت بیمارستان آموزشی و درمانی رازی شهر رشت با حضور رییس دانشگاه، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، معاون غذا و دارو و سایر مسئولان دانشگاه افتتاح گردید.
در معاونت غذا و دارو دانشگاه:
آغاز آماده سازی و تجهیز آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی و بهداشتی
آماده سازی و تجهیز آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو در ایام الله دهه فجر آغاز شده است ...
قابل توجه مراکز MMT
فهرست زمان دریافت سهمیه داروی مراکز MMT - ماههای اسفند و فرودین
نشست انجمن صنفی صنایع غذایی استان گیلان با معاون غذا و دارو
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، هیات مدیره انجمن صنفی صنایع غذایی استان در دفتر معاونت غذا و دارو حضور یافته و با دکتر جمشید محمدی معاون غذا و دارو، دیدار نمودند.
در ایام الله دهه فجر:
برگزاری مسابقه پیامکی به مناسبت دهه فجر توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مسابقه پیامکی به مناسبت فرارسیدن دهه مبارک فجر از سوی معاونت غذا ودارو گیلان برگزار می گردد.
بازدید معاون غذا و دارو از انبار دارو و تجهیزات دانشگاه
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، معاون غذا و دارو از انبار دارو و تجهیزات دانشگاه بازدید نمود.
ارتقاء سطح سلامت جامعه با تولید و عرضه محصولات فراسودمند
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مهندس محمد موقتی مقدم مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه، در مصاحبه با خبرنگار شبکه آموزش در خصوص فرآورده های غذایی فراسودمند بیان نمود: