لیست اخبار صفحه :216
برگزاری دوره آموزشی فرآورده های گوشتی در معاونت غذا و دارو

برگزاری دوره آموزشی فرآورده های گوشتی در معاونت غذا و دارو

دوره آموزشی " فرآورده های گوشتی " در تاریخ های 17 و 18 آبان ماه در سالن اجتماعات معاونت غذا ودارو دانشگاه با شرکت کارشناسان مواد غذایی اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی ، شبکه های بهداشت و درمان استان و کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی برگزار گردید .

برگزاری دوره آموزشی پلیمری در معاونت غذا و دارو

برگزاری دوره آموزشی پلیمری در معاونت غذا و دارو

دوره آموزشی " پلیمری " در سالن اجتماعات شرکت معاونت غذا ودارو دانشگاه با شرکت کارشناسان مواد غذایی اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی ، شبکه های بهداشت و درمان استان و کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی برگزار گردید .

قابل توجه کلیه داروخانه ها ، آزمایشگاهها ، مطب های پزشکی و مرکز MMT

قابل توجه کلیه داروخانه ها ، آزمایشگاهها ، مطب های پزشکی و مرکز MMT

در چند روز گذشته عده ای افراد سودجو با نام معاونت غذا و دارو با تعدادی از داروخانه ها ، آزمایشگاهها و مطبهای پزشکی سطح استان تماس گرفته و خواستار ارائه شماره حساب در قبال برخی از خدمات از سوی معاونت غذا و دارو شده اند ...

مصرف نمک و چربی

مصرف نمک و چربی

به مناسبت هفته ملی بسیج ،آموزش همگانی تغذیه در تاریخ 14 لغایت 21 دیماه با شعار" سلامتی با کاهش مصرف نمک و روغن"

زعفران عربی ( صفارالزعفران ) غیر مجاز می باشد

زعفران عربی ( صفارالزعفران ) غیر مجاز می باشد

مدیر کل نظارت و ارزیابی مواد خوراکی و اشامیدنی سازمان غذا ودارو اعلام نمود زعفران عربی ( صفارالزعفران ) که در کشور عریستان عرضه و توسط حجاج ایرانی خریداری و وارد کشور شده ، زعفران نبوده ...

برگزاری جلسه اداری اداره نظارت بر مواد غذایی وبهداشتی معاونت غذا ودارو دانشگاه

برگزاری جلسه اداری اداره نظارت بر مواد غذایی وبهداشتی معاونت غذا ودارو دانشگاه

جلسه همانگی امور اداری اداره نظارت بر موا غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان روز شنبه مورخ 16/9/92 در دفتر رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی با حضور کارشناسان این حوزه برگزار گردید.

آخرین بروز رسانی : 1404/08/29 00:39