• 1401/09/26 - 11:39
  • تعداد بازدید خبر : 100
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

پایش فراروده های لبنی غنی شده با ویتامین D3 در سطح عرضه و واحدهای تولیدی استان

مدیر اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو از پایش فراورده های لبنی غنی شده با ویتامین D3 در سطح عرضه و واحدهای تولیدی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معانت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ مهندس علیرضا نجفی- مدیر اداره نظارت بر موادغذایی،آشامیدنی و بهداشتی در این خصوص اظهار داشت: توجه مصرف کنندگان به اهمیت سلامت و کیفیت موادغذایی و همچینین کمبود ریزمغذی ها در جوامع انسانی منجربه افزایش تولید محصولات غذایی غنی شده با ریز مغذی ها شده است. از این رو یکی از اهداف وزارت بهداشت و درمان در زمینه ارتقاء سطح سلامت جامعه و بهبود کیفیت محصولات خوراکی و آشامیدنی؛ غنی سازی فراورده های لبنی با ویتامین D3 می باشد.

مهندس نجفی درادامه با اشاره به اینکه در استان گیلان ده  واحد تولیدی لبنی فعال وجود دارد، افزود: کارشناسان اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو ضمن بازرسی از واحدهای تولیدی لبنی، به صورت مستمر و ادواری  از فراورده های لبنی غنی شده با ویتامین D3 در واحد تولیدی و سطح عرضه نمونه برداری انجام می دهند  و در صورت وجود هرگونه عدم انطباق، برخورد قانونی لازم مطابق با مقررات و دستورالعمل های سازمان غذا و دارو صورت می گیرد.

لازم به ذکر است؛ غنی سازی به معنای افزودن یک یا چند ماده ی مغذی ضروری به موادغذایی به منظور پیشگیری و یا اصلاح کمبود آن در جامعه یا گروه خاصی از جمعیت می باشد.

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 97193
کلمات کلیدی
شیوا نوشاد کامران
خبرنگار

شیوا نوشاد کامران

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1401/09/26 11:39