پایش فراروده های لبنی غنی شده با ویتامین D3 در سطح عرضه و واحدهای تولیدی استان
مدیر اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو از پایش فراورده های لبنی غنی شده با ویتامین D3 در سطح عرضه و واحدهای تولیدی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معانت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ مهندس علیرضا نجفی- مدیر اداره نظارت بر موادغذایی،آشامیدنی و بهداشتی در این خصوص اظهار داشت: توجه مصرف کنندگان به اهمیت سلامت و کیفیت موادغذایی و همچینین کمبود ریزمغذی ها در جوامع انسانی منجربه افزایش تولید محصولات غذایی غنی شده با ریز مغذی ها شده است. از این رو یکی از اهداف وزارت بهداشت و درمان در زمینه ارتقاء سطح سلامت جامعه و بهبود کیفیت محصولات خوراکی و آشامیدنی؛ غنی سازی فراورده های لبنی با ویتامین D3 می باشد.
مهندس نجفی درادامه با اشاره به اینکه در استان گیلان ده واحد تولیدی لبنی فعال وجود دارد، افزود: کارشناسان اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو ضمن بازرسی از واحدهای تولیدی لبنی، به صورت مستمر و ادواری از فراورده های لبنی غنی شده با ویتامین D3 در واحد تولیدی و سطح عرضه نمونه برداری انجام می دهند و در صورت وجود هرگونه عدم انطباق، برخورد قانونی لازم مطابق با مقررات و دستورالعمل های سازمان غذا و دارو صورت می گیرد.
لازم به ذکر است؛ غنی سازی به معنای افزودن یک یا چند ماده ی مغذی ضروری به موادغذایی به منظور پیشگیری و یا اصلاح کمبود آن در جامعه یا گروه خاصی از جمعیت می باشد.
نظر دهید