پیام معاون غذا و دارو دانشگاه به مناسبت روز جهانی غذا و هفته ملی غذا
هر ساله به مناسبت فرا رسیدن 16 اکتبرمصادف با 24 مهر ماه که سازمان خوار بار و کشاورزی سازمان ملل متحد (فائو) این روز را به عنوان روز غذا نامگذاری کرده است ،سازمان غذا ودارو و معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی به پاسداشت این روز با اجرای برنامه های مرتبط این روز را گرامی می دارند.
استفاده از غذای ایمن و سالم چه در خانه و چه در زندگی روزمره با تقویت سیستم ایمنی راهکاری برای مبارزه وپیشگیری از بسیاری از بیماری های ناشی از غذامی باشد.
در این راستا آگاهی ،مدیریت،اصلاح الگوی مصرف غذایی بویژه مصرف مواد غذایی با قند ،نمک و چربی کاهش یافته و توجه به نشانگرهای رنگی تغذیه ای بسیار حائز اهمیت است.
همچنین توجه به برچسب اصالت کالا و استفاده از کالاهای سلامت محور دارای شماره پروانه ساخت در مصرف کنندگان و در نهایت توجه به این مهم "توسعه پایدار جهانی برای دسترسی همگانی به غذای مغذی و کافی" ضروری است.
اینجانب نیز به سهم خود این روز بزرگ را به تمامی تلاش گران و فعالان صنعت غذایی استان و همچنین همکاران پرتلاش خود در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان تبریک گفته و از خداوند متعال برای تمامی این عزیزان توفیق روز افزون مسئلت می نمایم.
نظر دهید