/پایش حضوری عملکرد حوزه غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو گیلان توسط تیم بازرسی معاونت غذا و دارو قطب یک (مازندران)
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو گیلان، تیمی متشکل از کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران(قطب یک) با هدف رتبه بندی ادارات نظارت بر مواد غذایی معاونت های غذا و دارو، ضمن پایش حضوری، شاخص ها ی عملکردی در حوزه غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو گیلان مورد ارزیابی قرار دادند.
در این برنامه کارشناسان تیم بازرسی به بررسی عملکرد حوزه های مختلف و اطلاعات ثبت شده در سامانه ها بر اساس معیار های ارزیابی سازمان غذا و دارو و مستندات موجود پرداختند و همچنین از تعدادی از واحدهای تولیدی تحت پوشش استان نیز بازدید نمودند.
در پایان این پایش 2 روزه بازرسان طی جلسه ای با مدیر و کارشناسان اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی به جمع بندی ، بحث و تبادل نظر در خصوص عملکرد واحدهای ذی ربط پرداخته و در مجموع نتایج حاصل از ارزیابی و پایش مجموعه را مثبت اعلام نمودند.
نظر دهید