• 1400/05/14 - 14:26
  • تعداد بازدید خبر : 50
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

برگزاری جلسه نظارت و ردیابی برنج در معاونت غذا و دارو

جلسه نظارت و ردیابی برنج در روز سه شنبه مورخ 1/11/92 با حضور معاون غذا ودارو دانشگاه ، رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی ، نمایندگان سازمان های جهاد کشاورزی ، تعزیرات حکومتی ، صنعت ، معدن و تجارت ، استانداری ، اتاق اصناف ، غله ، معاونت بهداشتی دانشگاه در سال اجتماعات معاونت غذا ودارو برگزار گردید...

جلسه نظارت و ردیابی برنج در روز سه شنبه مورخ 1/11/92 با حضور معاون غذا ودارو دانشگاه ، رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی ، نمایندگان سازمان های  جهاد کشاورزی ، تعزیرات حکومتی ، صنعت ، معدن و تجارت ، استانداری ، اتاق اصناف ، غله ، معاونت بهداشتی دانشگاه در سال اجتماعات معاونت غذا ودارو برگزار گردید. در آغاز جلسه دکتر سرودی ضمن خیر مقدم در خصوص تصمیمات اتخاذ شده در سازمان غذا و دارو مربوط به آلودگی برنج های وارداتی و داخلی ، خواستار همکاری همه سازمان ها جهت نظارت و ردیابی این محصول استراتژیک  با هدف حفظ ایمنی و امنیت غذایی مصرف کنندگان شدند . در ادامه مهندس مقدم رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی به تشریح دستورالعمل صادره از سازمان غذا ودارو در خصوص نحوه نظارت و ردیابی برنج پرداختند.

شایان ذکر می باشد برنامه های سازمان غذا و دارو جهت نظارت و ردیابی برنج مورد استقبال حضار قرار گرفته و مقرر گردید واحد های تولیدی و افراد حائز شرایط جهت اخذ پروانه ساخت و یا شناسه نظارت کارگاهی به منظور بسته بندی برنج از سازمان غذا ودارو اقدام نمایند.

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان

  • گروه خبری : اخبار اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی
  • کد خبر : 4550
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1392/11/08 14:26