برگزاری جلسه نظارت و ردیابی برنج در معاونت غذا و دارو
جلسه نظارت و ردیابی برنج در روز سه شنبه مورخ 1/11/92 با حضور معاون غذا ودارو دانشگاه ، رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی ، نمایندگان سازمان های جهاد کشاورزی ، تعزیرات حکومتی ، صنعت ، معدن و تجارت ، استانداری ، اتاق اصناف ، غله ، معاونت بهداشتی دانشگاه در سال اجتماعات معاونت غذا ودارو برگزار گردید...
جلسه نظارت و ردیابی برنج در روز سه شنبه مورخ 1/11/92 با حضور معاون غذا ودارو دانشگاه ، رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی ، نمایندگان سازمان های جهاد کشاورزی ، تعزیرات حکومتی ، صنعت ، معدن و تجارت ، استانداری ، اتاق اصناف ، غله ، معاونت بهداشتی دانشگاه در سال اجتماعات معاونت غذا ودارو برگزار گردید. در آغاز جلسه دکتر سرودی ضمن خیر مقدم در خصوص تصمیمات اتخاذ شده در سازمان غذا و دارو مربوط به آلودگی برنج های وارداتی و داخلی ، خواستار همکاری همه سازمان ها جهت نظارت و ردیابی این محصول استراتژیک با هدف حفظ ایمنی و امنیت غذایی مصرف کنندگان شدند . در ادامه مهندس مقدم رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی به تشریح دستورالعمل صادره از سازمان غذا ودارو در خصوص نحوه نظارت و ردیابی برنج پرداختند.
شایان ذکر می باشد برنامه های سازمان غذا و دارو جهت نظارت و ردیابی برنج مورد استقبال حضار قرار گرفته و مقرر گردید واحد های تولیدی و افراد حائز شرایط جهت اخذ پروانه ساخت و یا شناسه نظارت کارگاهی به منظور بسته بندی برنج از سازمان غذا ودارو اقدام نمایند.
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان
نظر دهید