جلسه مشترک معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان و موسسه تحقیقات برنج کشور
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان و تیم همراه در موسسه تحقیقات برنج کشور حضور یافت و در جلسه ای مشترک با مسوولین موسسه در زمینه فعالیت های مشترک مذاکره نمود.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دکتر زهرا حصاری معاون غذا و دارو دانشگاه و تیم همراه در موسسه تحقیقات برنج کشور حضور یافت و در جلسه ای مشترک با مسوولین موسسه در زمینه فعالیت های مشترک بین دانشگاه علوم پزشکی و موسسه مذاکره نمود.
در این جلسه در خصوص اهمیت برند نمودن برنج استان به عنوان یکی از محصولات استراتژیک داخلی، جلوگیری از سوء استفاده ها و اختلاط برنج، حفظ امنیت غذایی و حقوق مصرف کنندگان، انجام پروژه های تحقیقاتی - عملیاتی، بکارگیری از کارشناسان ماهر و تجهیزات آزمایشگاهی به منظور تشخیص تقلبات و... صحبت شد و پیشنهادات و راهکارهای مناسب در همکاری های دوجانبه ارائه گردید.
در پایان از آزمایشگاه کنترل کیفی و بیوتکنولوژی موسسه تحقیقات برنج و امکانات موجود بازدید شد.
انتهای پیام/
نظر دهید