• 1396/12/23 - 14:37
  • تعداد بازدید خبر : 42
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

جلسه مشترک معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم‌ پزشکی گیلان و موسسه تحقیقات برنج کشور

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان و تیم همراه در موسسه تحقیقات برنج کشور حضور یافت و در جلسه ای مشترک با مسوولین موسسه در زمینه فعالیت های مشترک مذاکره نمود.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دکتر زهرا حصاری معاون غذا و دارو دانشگاه و تیم همراه در موسسه تحقیقات برنج کشور حضور یافت و در جلسه ای مشترک با مسوولین موسسه در زمینه فعالیت های مشترک بین دانشگاه علوم پزشکی و موسسه مذاکره نمود.

در این جلسه در خصوص اهمیت برند نمودن برنج استان به عنوان یکی از محصولات استراتژیک داخلی، جلوگیری از سوء استفاده ها و اختلاط برنج، حفظ امنیت غذایی و حقوق مصرف کنندگان، انجام پروژه های تحقیقاتی - عملیاتی، بکارگیری از کارشناسان ماهر و تجهیزات آزمایشگاهی به منظور تشخیص تقلبات و... صحبت شد و پیشنهادات و راهکارهای مناسب در همکاری های دوجانبه ارائه گردید.

در پایان از آزمایشگاه کنترل کیفی و بیوتکنولوژی موسسه تحقیقات برنج و امکانات موجود بازدید شد.

انتهای پیام/


  • گروه خبری : اخبار اداره نظارت بر دارو و مواد مخدر
  • کد خبر : 34678
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1396/12/23 14:37