نیاز به عزم جدی در ایجاد امنیت غذایی پایدار و تولید غذای ایمن
باخود مراقبتی و ایجاد الگوی صحیح مصرف مواد غذایی در بین آحاد جامعه می توانیم گامی موثر در کاهش بیماری های غیرواگیر برداریم.
مسابقات نقاشی در مدارس استان گیلان برگزار شد
مسابقات نقاشی با محوریت غذایی سالم در مدارس ابتدایی استان گیلان برگزار شد.
به مناسبت روز جهانی غذا انجام شد:
زنگ سلامت در مدارس استان گیلان به صدا در آمد
به مناسبت روز جهانی غذا کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در مدارس استان گیلان حضور یافتند و زنگ سلامت در این مدارس طنین انداز شد.
برپایی سفره سلامت در شبکه های بهداشت و درمان استان گیلان
در روز جهانی غذا سفره سلامت به همت واحد نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در شبکه های بهداشت و درمان استان گیلان برپا شد.
85 درصد محصولات غذایی گیلان نشانگر رنگی تغذیه ای دارند
معاون غذا و دارو دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در روز جهانی غذا در گفتگو ویژه با روابط عمومی معاونت گفت: 85 درصد محصولات غذایی گیلان نشانگر رنگی تغذیه ای دارند.
برگزاری جلسه آموزشی برای خانواده های دانش آموزان
جلسه آموزشی در مدارس شهرستان بندرانزلی توسط کارشناسان نظارت بر مواد غذایی برای خانواده های دانش آموزان برگزار شد.
به مناسبت روز جهانی غذا انجام شد:
آموزش نشانگرهای رنگی تغذیه ای به بهورزان شهرستان رودسر
کارشناس واحد نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی شهرستان رودسر به مناسبت روز جهانی غذا جلسه آموزشی نشانگرهای رنگی تغذیه ای را برای بهورزان شهرستان برگزار نمود.
در آستانه روز جهانی غذا در گیلان انجام شد:
بازدید رییس سازمان غذا و دارو از واحد تولیدی مواد غذایی
در آستانه روز جهانی غذا رییس سازمان غذا و دارو و هیات همراه با حضور در استان گیلان، از یک واحد تولیدی مواد غذایی بازدید نمودند.
صنایع غذایی گیلان افتخار ایران است
دکتر غلامرضا اصغری - رییس سازمان غذا و دارو کشور، در نشست روز جهانی غذا دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به توانمندی های گیلان در تولید محصولات غذایی با کیفیت، از صنایع غذایی گیلان به عنوان افتخار کشور یاد کرد.
ساختمان جدید معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان افتتاح شد
ساختمان جدید معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان با حضور رییس سازمان غذا و دارو کشور افتتاح شد.