برپایی سفره سلامت در شبکه های بهداشت و درمان استان گیلان
در روز جهانی غذا سفره سلامت به همت واحد نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در شبکه های بهداشت و درمان استان گیلان برپا شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در روز جهانی غذا سفره سلامت به همت واحد نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در شبکه های بهداشت و درمان استان گیلان برپا شد.
در این مراسم کارکنان شبکه های بهداشت و درمان ضمن صرف صبحانه سالم، با مفهوم نشانگرهای رنگی تغذیه ای، برچسب اصالت کالا های سلامت محور و نحوه تشخیص کالاهای مجاز آشنا شدند.
انتهای پیام/
نظر دهید