آموزش نشانگر های رنگی تغذیه ای و برگزاری سفره سلامت به مناسب هفته ملی غذا
به مناسبت هفته ملی غذا، ضمن آموزش نشانگرهای رنگی تغذیه ای و برچسب اصالت کالا، سفره سلامت نیز در دبستان های شهرستان بندرانزلی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه
علوم پزشکی گیلان؛ به همت کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی شبکه بهداشت
و درمان بندر انزلی، به مناسبت هفته ملی غذا، آموزش با مضمون الگوی تغذیه سالم، نشانگر
های رنگی تغذیه ای، آشنایی با برچسب اصالت کالا، همچنین توزیع پمفلت آموزشی بین دانش
آموزان و کارکنان تعدادی از مدارس بندر انزلی انجام شد.
.گفتنی است: کارشناسان نظارت
بر مواد غذایی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان بندر انزلی به منظور آشنایی دانش آموزان
با غذای سالم، اقدام به برگزاری سفره سلامت در تعدادی از مدارس شهرستان مذکور نمودند.
نظر دهید