آموزش نشانگرهای تغذیه ای در نقطه صفر مرزی شلمچه به مناسبت هفته جهانی غذا
به همت کارشناس نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی شهرستان فومن نشانگرهای تغذیه ای در نقطه صفر مرزی شلمچه آموزش داده شدند.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه
علوم پزشکی گیلان؛ کارشناس نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی شهرستان فومن، به مناسبت
هفته جهانی غذا ، به آموزش نشانگرهای تغذیه ای به کادر درمان و فوریت های پزشکی و همچنین
عموم مردم در نقطه صفر مرزی شلمچه پرداخت.
گفتنی است: نصب و توزیع بروشورهای بهداشت در مواکب
نیز از دیگر اقدامات انجام شده به مناسبت هفته جهانی غذا بود.
نظر دهید